Loading...

Uw gedroomde

outdoor

sfeerbeleving.

Met een totaalproject van Vanhie Studio
kiest u voor een unieke outdoor ervaring bij u thuis

Ontdek meer

Vanhie Studio.

Uitgebalanceerde outdoor totaalprojecten op maat

Onze missie is om uw idee om te toveren tot een outdoor droomconcept. Een proces waarin wij u ondersteuning bieden van creatie tot de volledige uitvoering. Wij denken in een eerste fase graag mee over het totaalplaatje en informeren u daarin zo grondig mogelijk over de technische mogelijkheden.

Verder maakt u kennis met onze diverse assortimenten (Tuinmeubelen, Wellness, Outdoor cooking,...) waarin wij u toegewijd inspireren naar de keuzes die voldoen aan uw wensen. De uitvoering, het maatwerk en de plaatsing nemen wij met de grootste zorg voor onze rekening.

  •   Jarenlange ervaring op het gebied van luxueuze outdoorprojecten
  •   Sterke knowhow op zowel technisch als esthetisch gebied
  •   Waaier aan mogelijkheden door ruime keuze aan stijlvolle kwaliteitsmerken
  •   Concrete roadmap met ondersteuning van ontwerp tot realisatie
  •   Zeer duidelijke 2D of 3D voorstellen van het ontwerp
  •   Persoonlijke aanpak op basis van uw wensen en ideeën
  •   Eén gesprekspartner voor uw volledige droomproject
  •   Uitstekende service na verkoop

Onderscheid door kwaliteit

Kwaliteit is bij Vanhie Studio geen holle slogan maar het leidmotief in alles wat we ondernemen. Al 3 generaties lang. Ongeacht de veelzijdigheid van onze collectie, is kwaliteit altijd de rode draad. We bieden uitsluitend producten van gevestigde merken die aandacht besteden aan duurzaamheid, innovatie en topkwaliteit met een uitgesproken identiteit. Voor ons is vakmanschap, technische vindingrijkheid en geraffineerd design de standaard.

Straffe service

Bij Vanhie Studio krijgt u de service die u verwacht. Dat begint bij een oriënterend kennismakingsgesprek om u wegwijs te maken in ons grote aanbod. Vragen over onderhoud, installatie, …? Onze specialisten geven u glasheldere raad en professionele ondersteuning – essentieel bij omvangrijke of complexe installaties zoals wellnessprojecten. Bovendien leveren we uw bestelling en zorgen we voor een feilloze plaatsing.

Veelzijdige esthetiek

Qua stijl vindt u bij Vanhie Studio álles om een plek een echte ziel te geven. Zo kleedt u ruimtes aan met aandacht voor de eigenlijke kenmerken van de omgeving, de architectuur van de woning en de tuin, en de voorkeurstijl en wensen van de klant. Van knap klassiek tot strak design.

Vanhie Studio

Laat je alvast inspireren.

Bent u van plan de inrichting van uw terras of tuin aan te passen? Plannen voor een totaalproject? Bij ons vindt u inspiratie om uw droomproject te realiseren helemaal naar uw eigen smaak.

Bij ons vindt u inspiratie om uw droomproject te realiseren helemaal naar uw eigen smaak. U mag rekenen op professioneel advies, een geoliede coördinatie, een vlekkeloze uitvoering en een uitstekende naverkoop.

Maak een afspraak

Contactgegevens

Vilvoordsesteenweg 172
B-1860 Meise
T +32 (0)2 272 01 72
F +32 (0)2 270 01 52
BTW BE0862.443.925
reservatie@vanhie.be

Openingsuren

Enkel op afspraak
maandag / vrijdag:
08.00 - 12.30 / 13.30 - 18.00
zaterdag doorlopend open
gesloten op zon- en feestdagen