Loading...

Ondersteuning

van A tot Z.

Het advies dat u van ons verwacht

meer hierover

Advies op maat.

Alles om uw buitenleven te vieren

Bent u van plan de inrichting van uw terras of tuin aan te passen? Plannen voor een totaalproject met een wellness-zone of verlangt u al jaren naar een buitenkeuken? Bij ons vindt u inspiratie om uw droomproject te realiseren helemaal naar uw eigen smaak. Als u wilt kunnen we u zelfs helpen met het realiseren ervan. Dat doen we met veel kennis van zaken, smaak, verfijning én oog voor detail. U mag rekenen op professioneel advies, een geoliede coördinatie, een vlekkeloze uitvoering en een uitstekende naverkoop.

Vanhie Studio
Vanhie Studio

Van creatie
tot uitvoering.

Gerealiseerd naar uw wensen

Onze missie is om uw idee om te toveren tot een outdoor droomconcept. Een proces waarin wij u ondersteuning bieden van creatie tot de volledige uitvoering. Wij denken in een eerste fase graag mee over het totaalplaatje en informeren u daarin zo grondig mogelijk over de technische mogelijkheden. Verder maakt u kennis met onze diverse assortimenten (Tuinmeubelen, Wellness, Outdoor cooking,...) waarin wij u toegewijd inspireren naar de keuzes die voldoen aan uw wensen. De uitvoering, het maatwerk en de plaatsing nemen wij met de grootste zorg voor onze rekening.

Laat u de creatie liever
helemaal aan ons over?

Dat kan ook. Wij zorgen dan - onder uw leiding en toezicht uiteraard - voor het idee, het uittekenen én de verdere uitwerking ervan. Laat u gerust leiden door onze knowhow en ervaring. U kiest heel eenvoudig voor de kwaliteit én de klasse die u gewoon bent. En voor een constructief partnership. Want samen creëren we bijzondere belevingen van hoog niveau.

Vertouwen op ons.

Uw voordelen als klant

U profiteert van onze jarenlange ervaring op het gebied van luxueuze outdoorprojecten. Wij creëren met kennis van zaken een naadloze overgang tussen buiten- en binnenruimte. En u vindt bij ons meteen alle collecties om deze ruimtes volledig met veel smaak in te richten. Hierdoor kan u in álle seizoenen de buitenruimte benutten.

Wij begeleiden u bij uw aankopen. Onze medewerkers houden rekening met uw stijlvoorkeur en helpen u om de juiste producten en merken te selecteren. U hebt de keuze uit een zeer groot productaanbod van kwalitatieve luxemerken, in diverse designstijlen.

U hebt maar één gesprekspartner die uw volledig in-outdoorproject met kennis van zaken in handen neemt. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Tegelijkertijd krijgt u professioneel advies over gebruik, onderhoud en installatie – cruciaal bij wellnessartikelen, de inrichting van een buitenkeuken, ...

En - last but not least - uitstekende service na verkoop, inclusief sterke garanties en een mobiele ploeg die snel ingrijpt bij eventuele problemen.

Laat je alvast inspireren.

Bent u van plan de inrichting van uw terras of tuin aan te passen? Plannen voor een totaalproject? Bij ons vindt u inspiratie om uw droomproject te realiseren helemaal naar uw eigen smaak.

Bij ons vindt u inspiratie om uw droomproject te realiseren helemaal naar uw eigen smaak. U mag rekenen op professioneel advies, een geoliede coördinatie, een vlekkeloze uitvoering en een uitstekende naverkoop.

Maak een afspraak

Contactgegevens

Vilvoordsesteenweg 172
B-1860 Meise
T +32 (0)2 272 01 72
F +32 (0)2 270 01 52
BTW BE0862.443.925
reservatie@vanhie.be

Openingsuren

Enkel op afspraak
maandag / vrijdag:
08.00 - 12.30 / 13.30 - 18.00
zaterdag doorlopend open
gesloten op zon- en feestdagen